url:

Aker brygge

Dentales Tannklinikk AkerBrygge  ligger sentralt plassert på Aker Brygge  med kort avstand til buss, tog og båt. I  tillegg er det lett å sette fra seg bilen i et av flere store parkeringsanlegg i umiddelbar nærhet. Klinkken er ny og består av 3 klinikker som ble flyttet dit da klinikken stod ferdig i august 2015. På klinikken jobber tannleger og medarbeidere fra klinikkene Tannlegen på Aker Brygge ved tannlege Stian Kanestrøm, Calia Tannklinikk og Tannlege Bjørn Hanvold.

På klinikken jobber det i dag  5 godt kvalifiserte tannleger og 3 tannpleiere som alle gjør sitt aller ytterste for å levere så god behandling som mulig samt gi deg  den beste service og omtanke. Vi tilbyr, i tillegg til alle former for vanlig tannbehandling, spesialtjenester som Invisalign og tannbleking på klinikk. Videre har vi knyttet til oss spesialist i endodonti som vi kan henvise mer kompliserte rotbehandlinger.

Dentales Tannklinikk Aker Brygge har 6 moderne og flotte behandlingsrom med det siste innen nytt og moderne utstyr. Vi jobber kontinuerlig for å holde oss faglig oppdatert ved at vi regelmessig holder interne kurs og deltar ellers regelmessig på kurs og kongresser i inn- og utland.

Kontaktinformasjon

Grundingen 6, 0250 Oslo

akerbrygge@dentales.no +47 22 83 82 00 Kontakt oss

Våre medarbeidere

Tannleger

Stian Solli Kanestrøm

Tannlege og faglig leder

Les mer

Jørgen Helgevold

Tannlege

Les mer

Åsmund Ikdahl

Tannlege

Kjersti Anfinnsen

Tannlege og teamleder

Les mer

Sissel Storli

Tannlege, spesialist i Endodonti

Resepsjonsteam

Linda Bredesen

Klinikkoordinator

Les mer

Laila Bjørgan

Tannhelsesekretær

Renate Follerås

Tannhelsesekretær

Tannpleiere

Heidi Øvstrud Strøm

Tannpleier

Christine Levy

Tannpleier

Margrethe Eivindson

Tannpleier

Tannhelsesekretærer

Tina Skjøld

Tannhelsesekretær

Renate Follerås

Tannhelsesekretær

Birgitte Kragner

Tannlegeassistent

Giselle Figueroa

Tannhelsesekretær

Les mer