url:

Medarbeider

Stian Solli Kanestrøm

Stian er tannlege og faglig leder og har jobbet i Dentales (tidligere Tannlegen på Aker Brygge) siden 2003. Han er utdannet ved Det Odontologiske fakultet ved Universitet i Bergen og avla odontologisk embetseksamen i 2000. Etter dette jobbet han ett år som vernepliktig tannlege i Harstad, deretter to år i privat praksis i Bergen.

Stian jobber som allmennpraktiserende tannlege og utfører et vidt spekter av behandlinger. Han interesserer seg for estetisk tannbehandling, som i dag kan utføres på mange ulike måter. Dette innebærer å holde seg oppdatert innenfor nye teknikker, metoder og utstyr.
Siden 2007 har Stian benyttet Cad-Cam teknikk på klinikken, noe som gjør at man kan fremstille porselenskroner og – fyllinger på et besøk hos oss. Cerec er markedsledende på dette området, det er dette systemet vi benytter.

I 2008 tok Stian kurs i implantatkirurgi hos Nobel Biocare, noe som gjør at han setter inn tannimplantater på vår klinikk. Og i 2011 ble han godkjent av Helfo for å gjøre implantatbehandling, protetisk del, på trygdens regning.

Tannregulering med nesten usynlige skinner, Invisalign, er en behandling Stian har drevet med de siste årene. Her kan svært gode resultater oppnås uten å gjøre behandling som innebærer inngrep i tannsubstans.

Kontaktinformasjon

ska@dentales.no